Medical Laser Centre
Recenze a doporučení pacientů
Zobrazit recenze   Ohodnotit
Odstranění znamének 5 Odstranění vrásek botulotoxinem 3 Léčba atopického ekzému a jiných dermatitid 1 Odstranění pigmentových skvrn 1 Laserové odstranění rozšířených žilek 1 Kyselina hyaluronová 1 Ošetření IPL 1 PRP – Plazma terapie 1 Všechny kategorie
Léčba atopického ekzému a jiných dermatitid    
  5 z 5 hvězdiček
“Recenze kožní lékařka MUDr. Knotová”
2018-10-14 | MUDr. Naďa Knotová | Zasláno od Registrovaný uživatel z Praha, Česká republika (CZ)
Paní doktorka je velmi příjemná má profesionální přístup a je empatická. Nestresuje pacienty naopak jako správná lékařka léčí klidem. doporucuji
Odstranění pigmentových skvrn    
  5 z 5 hvězdiček
“Odstranění kožních potíží a vrásek”
2018-08-16 | MUDr. Veronika Klézlová | Zasláno od Registrovaný uživatel z Praha, Česká republika (CZ)
Péče paní doktorky na jedničku. Má první zkušenost byla pár let zpátky díky neúspěšné léčbě kožních potíží jinde a paní doktorka mi moc pomohla. Nyní, když věk pokročil, se na ní s důvěrou obracím znovu. Je pečlivá a usměvavá a to dnes není úplně všude běžné. Paní doktorko děkuji, že pigmentové skvrny a vrásky mám díky Vám pod kontrolou :) Š.
Odstranění znamének, kožních výrůstků    
  4 z 5 hvězdiček
“Odstranění pihy ”
2018-06-30 | Medical Laser Centre | Zasláno od Elíz z Praha, Česká republika (CZ)
Po zákroku jsem spokojená, žádné komplikace, alespoň doposud nevznikly. Paní doktorka má velmi pozitivní přístup k pacientům, vše vysvětlí. Mohu vřele doporučit. Eliška K.
Laserové odstranění rozšířených žilek    
  5 z 5 hvězdiček
“Spokojenost s laserovým odstraněním žilek”
2018-05-28 | Medical Laser Centre | Zasláno od Registrovaný uživatel z Praha, Česká republika (CZ)
Dobrý den, vřele doporučuji tuto kliniku na veškerá ošetření. Sama jsem již podstoupila několik zákroků a spokojenost se dostavila velmi brzy. Přístup zdravotního personálu je též velmi ochotný a vstřícný.
Odstranění vrásek pomocí botulotoxinu    
  5 z 5 hvězdiček
“Laserové zákroky, odstranění vrásek, pravidelná...”
2017-11-20 | Medical Laser Centre | Zasláno od Michaela z Praha, Česká republika (CZ)
Paní doktorce Klézlové děkuji za příkladnou péči nejen o mě, ale celou naší rodinu, včetně našeho nejmenšího. Zařízení navštěvujeme pravidelně již řadu let. Přístup paní doktorky a celého personálu je na nadstandartní úrovni a chování velmi empatické.
Výplně na bázi kyseliny hyaluronové    
  5 z 5 hvězdiček
“Mnoholetá zkušenost s Mudr. Klézlovou”
2017-11-13 | MUDr. Veronika Klézlová | Zasláno od Registrovaný uživatel z Středočeský kraj, Česká republika (CZ)
Chodím na kliniku již řadu let. Po celou dobu jsem naprosto spokojená se všemi službami. Sestřičky jsou velmi milé, vstřícné, usměvavé. Paní doktorka Klézlová je naprosto úžasná nejen jako lékařka, ale i jako člověk. Kéž by měli všichni lékaři takto lidský přístup k pacientům, ve státním zdravotnictví toto bohužel často chybí.
Odstranění vrásek pomocí botulotoxinu    
  5 z 5 hvězdiček
“Pravidelné návštěvy a doplňování botulotoxinu”
2017-11-03 | Medical Laser Centre | Zasláno od Kristyn
Spokojenost, skvely pristup, profesionalita, navstevuji pravidelne
Odstranění vrásek pomocí botulotoxinu    
  5 z 5 hvězdiček
“Maximalni spokojenost s odstraněním vrásek”
2017-11-02 | Medical Laser Centre | Zasláno od Son. z Středočeský kraj, Česká republika (CZ)
Neskutecne mily pristup. Maximalni spokojenost!!!!
Odstranění znamének, kožních výrůstků    
  5 z 5 hvězdiček
“Odstranění znamének na doporučení”
2017-10-24 | Medical Laser Centre | Zasláno od MarcelaM. z Praha, Česká republika (CZ)
Kliniku jsem navštívila na doporučení kamarádky a byla to jednoznačně výborná volba ! Velmi milý přístup celého týmu, příjemné prostředí a hlavně skvělý výsledek po podstoupeném zákroku. Budu se vždy ráda vracet a MLC vřele doporučovat. Marcela M.
Odstranění znamének, kožních výrůstků    
  5 z 5 hvězdiček
“47 let, odstranění znamének v obličeji”
2017-10-23 | Medical Laser Centre | Zasláno od Marcela M. z Praha, Česká republika (CZ)
Na laserové odstranění znamének chodím na kliniku MLC každý rok a s výsledky jsem velmi spokojená. Před několika lety jsem se s důvěrou obrátila na kliniku MLC i se znaménky v obličeji s tím, že nikomu jinému bych se s obličejem do rukou nesvěřila. Lékařský tým i sesřičky jsou lidé na pravém místě a já jim za to velice děkuji. Marcela M.
Odstranění znamének, kožních výrůstků    
  5 z 5 hvězdiček
“Výborná lékařská péče”
2017-10-12 | Medical Laser Centre | Zasláno od Registrovaný uživatel
profesionální přístup, příjemné prostředí
Ošetření intenzivním pulsním světlem (IPL)    
  5 z 5 hvězdiček
“Dlouhodobá estetická péče na špičkové úrovni”
2017-09-05 | Medical Laser Centre | Zasláno od NicolB z Praha, Česká republika (CZ)
MUDr. Klézlová je již několik let mým poradcem ve věcech estetických zákroků. S veškerý zákroky, které jsem podstoupila jsem byla maximálně spokojena a všechny přinesly očekávaný výsledek.
PRP – Plazma terapie (Platelet Rich Plasma)    
  5 z 5 hvězdiček
“Korekce vrásek pod očima”
2015-07-26 | Medical Laser Centre | Zasláno od Registrovaný uživatel
Dopororucuji na korekci kruhu a vrasek pod ocima
Odstranění znamének, kožních výrůstků    
  5 z 5 hvězdiček
“Naprostá spokojenost”
2015-01-04 | Medical Laser Centre | Zasláno od Registrovaný uživatel z Jihočeský kraj, Česká republika (CZ)
Naprostá spokojenost. Jednalo se o mou druhou návštěvu a plánuji využívat služeb i v budoucnu. Doporučila jsem i známým.
Review    
  5 z 5 hvězdiček
“Hidradenitis suppurativa”
2014-08-06 | MUDr. Veronika Klézlová | Zasláno od Registrovaný uživatel z Moravskoslezský kraj, Česká republika (CZ)
Skvělá paní doktorka, jako první dokázala pojmenovat mou nemoc, i když se stále nedá pořádně léčit. Je empatická, pokud jsem potřebovala urgentně přijít na menší chirurgický zákrok, který je u mé nemoci nutný, nikdy jsem se nemusela objednávat, ale mohla jsem přijít hned druhý den. Prostě úžasná!
Přidat recenzi