FORMÉ Clinic
Patientenerfahrungen und Empfehlungen
Bewertung anzeigen   Bewerten
Brustvergrößerung 67 Fettabsaugung 46 Augenlidstraffung 42 Bauchstraffung 39 Nasenkorrektur 34 Facelifting 27 Bruststraffung 16 Otoplastik (Ohrenkorrektur) 9 Brustverkleinerung 8 Bruststraffung mit Implantat 8 Tumeszenz Liposuktion 6 Oberlidstraffung 6 Mommy makeover 5 Gynäkomastie Behandlung 3 Oberarmstraffung 3 Schamlippenverkleinerung 3 Behandlung der Hyperhidrose 3 Water-jet– Liposuktion 3 BOTOX 2 Brustvergrößerung(Lipofilling) 2 Hautwucherungen entfernen 2 Hyaluronsäure – Faltenfüller 2  2 Halslifting 2 Mastektomie 2 Handchirurgie 1  1  1 Miniabdominoplastik 1 Nicht-invasive Behandlungen der ästhetischen Gynäkologie 1 Minilift - Lifestyle-Lifting 1 Nasennachkorrektur 1 Septoplastik 1 Lippenlifting 1 Unterlidstraffung 1 Karpaltunnelsyndrom 1  1  1 Narbenbehandlung 1 Herausnahme eines Implantats 1 Radiofrequenz Liposuktion 1 Gesichtsimplantate 1 Nicht-invasives Lifting 1 Regeneris 1 Lipofilling 1 Alle Kategorien
Bruststraffung mit Implantat    
  5 von 5 Sternen
“Modelace prsou implantáty”
24.05.2019 | MUDr. Tomáš Beneš | Gesendet von prcek aus Usti nad Labem, Tschechien (CZ)
dne 9.5.19 jsem podstoupila plastickou operaci u p. MUDr. Beneše, kterého musím moc pochválit za jeho skvělý přístup a odvedenou práci. Zároveň bych chtěla touto cestou moc poděkovat sestřičkám za jejich přístup k pacientovi, který byl naprosto úžasný. Každému bych doporučila tuto kliniku, která je naprosto skvělá.
Bruststraffung mit Implantat    
  5 von 5 Sternen
“Mastopessi con protesi da 255ml: sono felicissima!”
08.08.2018 | MUDr. Radek Lhotský | Gesendet von Gioia aus Liberec, Tschechien (CZ)
Sono stata operata l\'anno scorso, nell\'ottobre del 2017 di mastopessi con protesi da 255 ml avevo il seno molto svuotato, bruttissimo, davvero non riuscivo più a guardarmi nello specchio....Dunque quest\'anno per la prima volta al mare con il nuovo décolleté!:)...sono felicissima, bellissimo, seno pieno ne troppo grande, ne piccolo proprio in armonia con tutto il resto:). A dire il vero il postoperatorio non è stato facile, molte cicatrici, io fumatrice ancora oggi ogni tanto mi si infiamma intorno all\'areola, ogni tanto si crea tipo un grande bruffolo poi esce il pus e guarisce...il dottore dice che comunque è stato abbastanza complicato l\'intervento che ha fatto...2,5 mezzo in sala operatoria, lui molto preciso, mi ricordo che prima dell\'operazione direttamente nella sala operatoria mi ha riempita di disegni, \"grafici\" suoi:), molto scrupoloso, sempre in contatto con me dopo l\'operazione...durante il post ho dovuto indossare il reggiseno elastico, l\'ho dovuto portare con me già in clinicia prima dell\'operazione, il chir mi ha detto che se non lo portavo con me non mi operava:), volevo comprarmelo io vedere in giro, alla fine ho scelto la marca Lipoelastic, molto comodo e intuitivo il loro negozio online, lo consiglio...dopo l\'operazione circa 1 giorno dopo prima di essere dimessa mi hanno tolto la fasciatura e mi hanno messo il reggiseno con la fascia elastica. Ho ordinato 3 reggiseni, uno bianco e uno nero con le fasce elastiche da portare durante le prime 6 settimane del post, una mia amica mi ha consigliato di averne due e aveva ragione, sporchi uno, lo lavi, intanto indossi l\'altro e poi uno rosa con cui ho continuato in seguito, sempre elastico anche questo, compressivo ma più sportivo, quello lo porto ancora oggi quando faccio qualche attività fisica, gite, bici etc. Devo dire che la fascia elastica un po\' mi dava fastidio l\'avrei tolta molto più prima ma il chirugo mi ha detto di no!:) la porterai per 6 settimane giorno e notte, manterrà il seno nella posizione giusta, è molto importante, fa parte del percorso postoperatorio...è necessario insomma indossarlo come si deve....per fortuna non ho avuto gravi complicazioni il seno è proprio come lo volevo io, ho qualche cicatrice ma questo si sapeva e non m\'importa. Rispetto alla situazione di prima....sono felicissima del risultato
Bruststraffung mit Implantat    
  5 von 5 Sternen
“Hodnocení modelace prsou u MUDr. Mertana”
03.04.2018 | FORMÉ Clinic | Gesendet von Terezia Mia aus Prague, Tschechien (CZ)
Před téměr 8 týdnama jsem podstoupila modelaci prsou se augumentací u pana doktora Mertana ve Formé clinic. Začnu s hodnocením pana doktora, dlouho jsem si vybírala a nemůžu být víc nadšená - jsem velice netrpělivý člověk a tak jsem asi ani nebyla zrovna nejjednodušším pacientem, no za celou dobu jsem to ze strany pana doktora nepocítila. Měla jsem opravdu hodně a někdy asi i hloupých dotazů a byla jsem hlavně netrpělivá počas hojení. Pan doktor mi byl neustále k dispozici a hlavně dokázal všechno tak neuveřitelně klidně a inteligentně vysvětlit, že jsem nikdy nebyla na pochybách. Dělá to fakt s láskou a je to člověk na pravém místě. Upřimně ho vlastně obdivuju, že dokáže ke všemu tak zapáleně přistupovat a vůbec není u něho cítit jakákoliv rutina. A řekněme si narovinu, my ženy dokážeme být někdy hodně malicherné... ;) Přála jsem si, co nejprirozenějši výsledek, předtím jsem měla velikost C, ale braním hormonálný antikoncepce a akrobací, které se věnuji se mi tvar nehezky změnil - to víc jsem se obávala, jestli bude tento druh operace pro mně dobrou volbou. Po 7 týdnech už zase stojím na pódiu a vystupuju a zatím sklízím komplimety. S panem doktorem jsme zvolili implántaty Motiva pod sval - jsem zatím opravdu moc příjemně překvapena výsledkem, i v nepřirozených akrobatických polohách se implantáty chovají přirozene a hlane na dotek si je vůbec necítím - ani okraje! Opět skvelá práce doktora a super zvolené implantáty. Co se týče kliniky, zde opět můžu jenom chválit - absolutně profi přístup, po probuzení luxusné snídaně a super péče, sebou nic nemusíte mít a bude o vás postaráno. Zákrok byl vlastně příjemným oddychem. Možná bych Vám jenom dámy ráda doporučila, opravdu si udělejte na zákrok a hlavně na rekovalescenci čas. Po zákroku můžete mít pocit, že toho hodně zvládate, ale doporučuju opravdu oddychovat a nic moc nedělat. Ideálně buďtě aspon dva týdny doma, o to lepší výsledek budete mít a bude to bez komplikací. Já jsem pár měsíců předtím chodila i na masáže a díky tomu jsem neměla bolesti zad - po zákroku několik týdnů ležíte pouze na zádech. Taky je si potřeba uvědomit, že to není jako jít ke kadeřníkovi, Vaše tělo potřebuje hodně oddychu a je to pro po psychické stránce velká změna, je lepší si to uvědomit a připravit se na to, pak se budete z výsledku pouze těšit. Na druhou stranu, život je krátky a příliš hezký na to, aby jsme si nedopřáli to, po čem tak dlouho toužíme :) Bát se není čeho, hlavně pokud padnete do rukou tak skvělému doktorovi jako já.
Bruststraffung mit Implantat    
  5 von 5 Sternen
“Modelácia a augmentácia prsníkov”
18.04.2017 | MUDr. Tomáš Beneš | Gesendet von Morzulka aus Niedersachsen, Deutschland (DE)
Bola som operovaná na Slovensku. Jedným slovom úžasný lekár. Po dvojročnom dojčení mi zostala len masa kože a pán doktor zo mňa opäť urobil ženu. Výkon: modelácia a následne augmentácia prsníkov. Bolesti boli 2 až 3 dni, teraz som 6ty deň po a cítim sa výborne. Každým dňom lepšie a lepšie. Vrelo odporúčam p. doktora Tomiho Beneša, nadštandarný prístup a ruky umelca v oblasti plastiky!!!
Bruststraffung mit Implantat    
  5 von 5 Sternen
“Augmentace s modelací prsou, 340ml přes bradavku”
18.04.2017 | FORMÉ Clinic | Gesendet von Petra B. aus Pilsen, Tschechien (CZ)
Chtěla bych se s Vámi podělit o mé pocity, formou této reference, která pevně doufám, bude přínosem pro další klienty kliniky Formé. V listopadu jsem podstoupila u MUDr. Hýži zvětšení prsou společně s modelací. Paradoxně jsem z tohoto zákroku neměla vůbec žádné obavy, těšila jsem se a vložila jsem celému týmu kliniky svou důvěru. Byla jsem neuvěřitelně překvapená, jakou rychlostí vše na klinice funguje. Konzultace následně okamžitý termín operace a domácí rekonvalescenci, jsem zvládla během 14 dnů. Když se vrátím k samotnému zákroku, pan doktor včetně milých sestřiček, se mnou byli v neustálém kontaktu. Dokonce musím říct, že péče pana doktora by se mohla vyrovnat nadstandartní péči našich manželů či přítelů ( samozřejmě jen v tom nejlepším slova smyslu)Krátce po operaci, jsem se probrala z narkozy a za sebe musím říct, že jsem bolest nepociťovala téměř žádnou. Druhý den, jsem byla schopná řídit auto, sice velice zajímavým způsobem přehmatávání, ale fungovala jsem naprosto normálně. Samozřejmě opatrnost byla nutná, ale zažila jsem mnohem horší bolest než je zvětšení prsou. Když se přiblížím k výsledku. Velikost a tvar jsem nechala naprosto na panu doktorovi a nelituji. Prsa mám naprosto přirozená ke své postavě( 173 cm, 60kg) 340 ml, jizvy, které byly přes bradavku jsou k nerozeznání, tvar i měkkost prsou je tak přirozená, že často slýchám otázku: "Máš nebo nemáš? :-)Psala bych tady eseje o tom, jak se člověk cítí s novým tělem, ale to největší poděkování patří Panu Doktorovi, a celé klinice, kterou za sebe mohu jen a jen doporučit. Prostředí je tak útulné a milé, že si přijdete spíše na jednodenním wellness pobytu :-) A Pokud budete mít štěstí jako já, odnesete si jako bonus navíc skvělé, trefné a vtipné zprávy o vašem zdravotním stavu, který pečlivě zjišťuje ředitelka kliniky Andrea Šifnerová S Výsledkem jsem moc a moc spokojená :-)
Bruststraffung mit Implantat    
  5 von 5 Sternen
“Pět dní po modelaci prsou s augmentací”
24.01.2017 | FORMÉ Clinic | Gesendet von milu aus Central Bohemia, Tschechien (CZ)
Dobrý den, jsem pět dní po modelaci prsou s augmentací a cítím se skvěle! Měla jsem z operace velký strach a do poslední chvíle jsem nebyla rozhodnutá, jestli zákrok opravdu podstoupím. Už první konzultace s MUDr. Petrem Hýžou ale začala mé obavy zahánět. Pan doktor je neuvěřitelně milý, vstřícný, vše mi ochotně vysvětlil (a že jsem měla dotazů fůru) a jeho uklidňující vystupování, které vás do ničeho nenutí, úsměv a pohled jeho očí mě přesvědčily, že jsem v rukou odborníka, který své práci rozumí. Nyní už můžu potvrdit, že má i neobyčejně šikovné ruce a dokáže skloubit své zkušenosti a dovednosti s přáním pacientky. Jsem výsledkem zákroku nadšená už teď, kdy prsa ještě nemají finální podobu. Mé poděkování ale patří všem, se kterými jsem se na klinice setkala - ať na operačním sále, na pokoji, nebo na recepci. Sestřičky byly moc milé, ochotné se vším pomoci, nic pro ně nebylo problém a ke své péči nezapomněly vždy přidat i úsměv. Úsměv a vstřícnost Vás na této klinice bude provázet všude, kam se podíváte. Ještě jednou díky všem.
Bruststraffung mit Implantat    
  5 von 5 Sternen
“Po porodu jsem byla doslova nešťastná se svojí...”
14.11.2016 | MUDr. Tomáš Beneš | Gesendet von mery aus South Moravia, Tschechien (CZ)
Po porodu jsem byla doslova nešťastná se s vojí postavou. Jednak prsa byla jak vycuclá psí ouška a taky mi zbyl na břiše pěknej špek i ze zadu na bokách. No fakt hrůza, cejtila jsem se vyloženě hnusná a hlavně, že už nemůžu být ani za mák přitažlivá. Probrouzdala jsem celý internet a na stránkách Formé clinic jsem narazila, že nabízí zákrok, kterej bych chtěla podstoupit a to úpravu prsou a taky liposukce během jednoho zákroku a taky se tak stalo. Teď procházím rekonvalescencí, jsem měsíc pozákroku a můžu říct , že těch peněz vůbec nelituju. Fakt se začínám cejtit zase dobře a hezky. Bála jsem se jestli to nebude veliký zásah, nechat si udělat dvě věci naráz, ale jsem ráda. Trochu bylo nepříjemné vytekání liposukčního roztoku po zákroku, ale je to spíš otázka komfortu. No jsou tam opravdu šikovní. Jmenovitě bych chtěla poděkovat panu doktorovi Benešovi za skvěle odvedený zákrok. Taky sálové sestřičce Terezce Čančíkové za velkou podporu a všem sestřičkám, které se u mě vystřídaly na pokoji po zákroku.
Bruststraffung mit Implantat    
  5 von 5 Sternen
“Zvětšení a modelace prsou s minimální jizvou”
17.08.2016 | FORMÉ Clinic | Gesendet von verca aus Prague, Tschechien (CZ)
Před 4mi měsíci jsem podstoupila plastickou operaci prsou - zvětšení a modelaci z důvodu malé velikosti a výrazné iprsou. Výsledek je naprosto úžasný a o to nemluvě o pozvednutém seběvědomí, které mi plastická operace dodala! Jizva po modelaci vypadá jen jako tenký světlý proužek. Ta bolest nebyla nějak hrozná a pooperační omezení stojí za to podstoupit! Lituju, že jsem zákrok nepodstoupila o několik let dříve. Velké Díky týmu Formé clinic za skvělý výsledek jejich práce a celou péči. Lékaři i sestřičky jsou profesionály ve svých oborech. Pan Doktor Mertan, u kterého jsem zákrok podstoupila je neuvěřitelně šikovný a jsem opravdu ráda, že jsem si vybrala právě jeho.
Bruststraffung mit Implantat    
  5 von 5 Sternen
“Za sebe mohu jen doporučit”
29.03.2016 | FORMÉ Clinic | Gesendet von brnejka aus South Moravia, Tschechien (CZ)
Chtela bych se s vami podelit o moji zkusenost se zvetsenim prsou. Zakrok jsem podstoupila na Forme clinic a operoval mne pan doktor Mertan. Cely personal byl skveli a pan doktor je moc sikovny. Za sebe muzu jen doporucit.
Bruststraffung mit Implantat    
  5 von 5 Sternen
“Abdominoplasty, breast lift and augmentation...”
18.09.2015 | MUDr. Tomáš Beneš | Gesendet von Gal aus London, City of, England (GB)
Everyone I met at the clinic on the day my surgery played a monumental part in making me feel safe and relaxed about my decision to undergo cosmetic surgery in Prague. Customer satisfaction is in the heart of everything they do and the care, respect and attention doesn't end when your surgery does. I attended the Forme Clinic for abdominoplasty, breast augmentation with a lift and liposuction. During my consultation with the wonderful Dr Benes it was mutually decided that I would get 460 cc Nagor, round, smooth, moderate projection implants. I was so happy to hear that he wasn't going to perform a lift and instead he corrected my drooping constricted breasts by skillfully using the sub-pectoral placement of the implants. This has given me full round perky beautiful breasts without any unsightly scars. Dr Benes also sculpted my new abdomen by performing a beautiful and surprisingly painless tummy tuck, my body was further contoured using liposuction of the flanks, hips and upper abdomen. For the first time in my life I have a body I can be proud of Thank you Dr Benes and the Forme clinic, you changed my life for the better.
Bewerten