MUDr. Tomáš Beneš
Recenze a doporučení pacientů
Zobrazit recenze   Ohodnotit
Abdominoplastika 11 Zvětšení prsou 11 Liposukce 6 Zmenšení prsou 4 Modelace prsou s augmentací 3 Zvětšení prsou – lipofilling 2 Liposukce tumescentní 2 Operace gynekomastie 1 Mommy makeover 1 Modelace prsou 1 Water-jet liposukce 1 Miniabdominoplastika 1 Labioplastika 1 Všechny kategorie
Zvětšení prsou (Augmentace)    
  5 z 5 hvězdiček
“Nová prsa od pana Dr. Beneše ”
21.2.2019 | Zasláno od Registrovaný uživatel z Praha, Česká republika (CZ)
Děkuji panu doktorovi za úžasná prsa, skvělej přístup a celkově za vše . Vše bylo luxusní a skvělé. Pana doktora mohu jen doporučit.
Zvětšení prsou (Augmentace)    
  5 z 5 hvězdiček
“Zvětšení prsou u kulturistky, 700ml implantát”
12.3.2018 | Zasláno od AnetaT z Jihočeský kraj, Česká republika (CZ)
K panu doktorovi jsem přišla po konzultacích u dvou lékařů. Jeden mi nechtěl dělat žádnou operaci, že prý mít nikdy hezká prsa nebudu a druhý mi chtěl dát 280ml a bradavku posunout nahoru. NAŠTĚSTÍ jsem došla až k panu dr. Benešovi, který mi vše názorně ukázal a vysvětlil! Sám došel k závěru, že já rozhodně žádnou modelaci nepotřebuji a že mi dá 655ml nad sval ( závodně se věnuji kulturistice, takže mám velká ramena a celkově velmi široký hrudník). Operace proběhla v pořádku, a já dostala nakonec 700ml. Zatím jsem absolutně spokojená a nadšená! Už bych nikdy k nikomu jinému nešla!!!!
Zvětšení prsou (Augmentace)    
  5 z 5 hvězdiček
“Modelácia a augmentácia prsníkov”
18.4.2017 | Zasláno od Morzulka z Niedersachsen, Německo (DE)
Bola som operovaná na Slovensku. Jedným slovom úžasný lekár. Po dvojročnom dojčení mi zostala len masa kože a pán doktor zo mňa opäť urobil ženu. Výkon: modelácia a následne augmentácia prsníkov. Bolesti boli 2 až 3 dni, teraz som 6ty deň po a cítim sa výborne. Každým dňom lepšie a lepšie. Vrelo odporúčam p. doktora Tomiho Beneša, nadštandarný prístup a ruky umelca v oblasti plastiky!!!
Zvětšení prsou (Augmentace)    
  5 z 5 hvězdiček
“Rychlé hojení po operaci”
14.8.2015 | Zasláno od agata.hajkova z Středočeský kraj, Česká republika (CZ)
Forme Clinic mohu jen doporučit. Profesionální přístup personálu a velmi příjemné prostředí mi velmi pomohli v urychlení hojení po operaci prsou, které jsem na doporučení kamarádky podstoupila u pana Dr. Beneše. I přes počátečnou obavu ze zákroku, jsem velmi ráda, že jsem nakonec přemluvila a šla jsem do toho. Ještě jednou děkuji celému týmu Forme Clinic, pokud do budoucna budu uvažovat o dalším zákroku, tak jedině u vás.++
Zvětšení prsou (Augmentace)    
  5 z 5 hvězdiček
“Mám krásná a nová prsa”
9.6.2015 | Zasláno od selkie z Jihomoravský kraj, Česká republika (CZ)
Mám nová prsa jupííí a jsou krásná. Velký dík a celá zásluha patří sexy doktorovi T. Benešovi z Formé clinic. Moc děkujii.
Zvětšení prsou (Augmentace)    
  5 z 5 hvězdiček
“Pan doktor Benes odvedl skvelou praci. ”
22.5.2014 | Zasláno od Klara z Dublin, Irsko (IE)
Pan doktor Benes odvedl skvelou praci. Urcite sveho rozhodnuti nelituji a verim, ze jsem si lip vybrat nemohla. Velmi pratelske prosterdi a profesionalni pristup. Uprimne mohu doporucit.
Zvětšení prsou (Augmentace)    
  4 z 5 hvězdiček
“Zákrok zvětšení poprsí”
22.5.2014 | Zasláno od Registrovaný uživatel
Na klinice Formé clinic jsem absolvovala zákrok zvětšení poprsí u pana doktora Beneše. Byla jsem velmi překvapena lidským a milým přístupem, jak pana doktora tak celé kliniky. Tím odpadla veškerá má nervozita ze zákroku a ostych. Na konzulaci mi pan doktor vše vysvětlit a doporučil to nejlepší řešení, zákrok proběhl bez jakýchkoli problémů, bolesti byly, ale není to nic, co se nedá vydržet:) Navíc, když něco chcete, jdete si za tím a ve spojení se službami od profesionálů se splnil sen lehce a k absolutní spokojenosti. Velké díky panu doktorovi a celé klinice.
Zvětšení prsou (Augmentace)    
  5 z 5 hvězdiček
“I underwent breast augmentation with a breast...”
16.2.2021 | Zasláno od Saara z Bournemouth, Velká Británie (GB)
I underwent breast augmentation with a breast lift. Everything went perfectly smooth from the beginning. I had consultation via phone and email where dr. Benes suggested the best solution for my breasts. I am absolutely happy with the result. Everyone was very caring at the clinic and friendly. I stayed there a couple of nights and after a few more days in the apartment. I will be happy to recommend you the clinic. 
Zvětšení prsou (Augmentace)    
  5 z 5 hvězdiček
“Great surgeon and whole team is lovely. ”
28.10.2020 | Zasláno od Morie z Praha, Česká republika (CZ)
Great surgeon and whole team is lovely. I love my breasts now so thank you again.
Zvětšení prsou (Augmentace)    
  5 z 5 hvězdiček
“Bigger and firm breasts, but still natural -...”
18.8.2019 | Zasláno od Nicoll z London, City of, Velká Británie (GB)
Thanks to dr. Benes i have new size breasts. Used to have them small and very dropped. Thanks to him they look bigger and firm, but still natural
Přidat recenzi