PRIMED Clinic
Patient Reviews & Recommendations
Show reviews   Write a review
Breast Augmentation – Implants 73 Tummy tuck 35 Blepharoplasty 23 Breast lift 12 Breast reduction 10  10 Labiaplasty 7 Laser Liposuction 3 Breast lift with implants 3 Hyaluronic acid 3 Liposuction 3 Breast augmentation - lipofilling 2 Dermal fillers 2  2 SlimLipo Laser Liposuction 2  1 Stretch marks 1  1 Lip augmentation 1 Face-lift 1  1 Tumescent liposuction 1  1 Mole removal 1 All categories
Labiaplasty (Labia Reduction)    
  5 out of 5 stars
“Labiaplasty with Dr. Fajkošove”
2021-07-02 | PRIMED Clinic | Posted by Monikaka in Moravian-Silesia, Czech Republic (CZ)
The work of Dr. Fajkošov was perfectly done. Everything was explained to me, very carefully done with a great result (Translated with Google, original text below) Perfektne odvedena prace pani doktorky Fajkošove. Vše mi bylo vysvetleno, velmi setrne provedeno se skvelym vysledkem
Breast reduction    
  5 out of 5 stars
“Breast reduction Dr Havranka - Zabieg...”
2021-01-05 | MUDr. Petr Havránek | Posted by karina in Malopolskie, Poland (PL)
Great care and stunning effects. I recommend to every woman with large breasts and asymmetry treatment at Dr. Havranka (Translated by Google) Wspaniala opieka a efekty powalajace. Polecam kazdej kobiecie z duzym biustem i asymetria zabieg u dr. Havranka (Original text)    
Breast lift with implants    
  5 out of 5 stars
“Breast lift with implants - Thank you Dr Paciorek”
2020-05-06 | MUDr. Martin Paciorek | Posted by LC37 in Derry, United Kingdom (GB)
I can honestly say, I recommend this doctor and clinic to anyone thinking of having surgery! My friend and I travelled together from Ireland for our breast surgeries. The night before, we arrived at the apartment. We walked in and we’re both absolutely amazed at how modern, clean and homely the apartment was. We shared a bedroom and were scheduled for our surgery the following morning. The next morning, a nurse came up to bring us both down to the clinic. We shared a bedroom again which was nice. Around 9.30am, we were asked by Jolana to come and try on some sizes. We both picked our sizes and Jolana informed us the doctor will see us soon. Dr Paciorek called us into the room again for measurements of our breasts. He pointed out one of my breasts were bigger than the other and the nipple lower. He advised using two implant sizes to make them even. Of course my trust was fully in his hands. At all times, he was very warm and welcoming, professional and made us feel completely at ease. Very good English spoken too which helped me as I don’t speak any other language (unlike my friend who could communicate to the staff in polish). My friend went for her surgery first, then I went in. The theatre was very relaxed, staff made me feel at ease. Jolana also came in to hold my hand and make sure I was ok. I was told I would be sleeping soon... then next thing I woke up back in the hospital room beside my friend. All went well for both of us. The drains were very annoying, and we were not allowed to eat for a very long time after. We spent 2 nights in hospital, before going back up to the apartment. Everything exceeded my expectations, from the moment we arrived at the apartment to leaving again. I’m 9 days after surgery and can already see my breasts change shape. Dr Paciorek did say he had to put bigger implants in me than I expected, but obviously he knows best.i had 550cc in my left breast and 600cc in my right breast, mentor moderate plus. If I ever consider any other surgery, I will be back. Thank you Dr Paciorek, Jolana for all the emailing and reassurance and all the nurses who went above and beyond for us. 10/10 !
Breast Augmentation - Breast Implants    
  5 out of 5 stars
“So thrilled with results after Breast...”
2019-06-25 | MUDr. Martin Paciorek | Posted by Registered user in Kent, United Kingdom (GB)
My experience from start to finish with Dr Paciorek was extremely comforting and I felt at ease all of the time. He is very personable and warm meaning you can put your complete trust and faith in Dr Paciorek. He is an extremely competent surgeon and I am so thrilled with my results. I have been deciding for the last five years whether to go for the surgery or not and I am so happy that I was in the hands of Dr Paciorek. My confidence has been boosted and I feel wonderful. I can’t thank Dr Paciorek and his team enough. I will always be recommending him to anybody who is interested in surgery. Thank you so much xx
Breast Augmentation - Breast Implants    
  5 out of 5 stars
“Zvětšení prsou - úzký hrudník -fotky”
2020-07-13 | MUDr. Martin Paciorek | Posted by D.S. in Moravian-Silesia, Czech Republic (CZ)
O augmentaci jsem uvažovala už dlouho a jsem nesmírně ráda, že jsem se k tomu v dubnu odhodlala, ačkoliv jsem si nebyla 100% jistá (když šlo do tuhého a mé datum se blížilo), absolutně NELITUJI. Na konzultaci jsem šla začátkem dubna a hned koncem dubna jsem šla na zákrok, tudíž čekací doba téměř nulová. Ochota i péče pana doktora Paciorka i personálu byla neuvěřitelná. Bolesti prsou/hrudníku jsem po operaci neměla. Nejhorší na tom všem je spaní na zádech, ale dá se to vydržet, jen bolest v bedrech je neskutečná, podkládala jsem si záda na spaní ručníkem. Po 6 týdnech jsem mohla odložit kompresní podprsenku i stahovací pás a začít nosit jakékoliv podprsenky (kupuji nejčastěji H&M vel. 70E nebo 75D). Cvičit vršek stále zakázáno (minimálně do září). Dnes je to skoro 10 týdnů od operace a výsledek je boží. Nemůžu se na svá nová prsa vynadívat. Volbu velikosti i značky implantátů jsem nechala na panu doktorovi a vybral nejlépe, jak mohl. Mám úzký hrudník (obvod pod prsy kolem 67 cm), bála jsem se, aby prsa nebyla moc velká, chtěla jsem, aby působily přirozeně. Zvolil implantáty Mentor středně vysoký profil - Moderate Plus Xtra 370 ml. Zpětně bych si klidně dala i o něco větší, tak možná příště. Fotek přikládám více - prsa před, poté je foto ihned po operaci (prsa tvrdá, daleko od sebe), poté si začaly "sedat" a měknout. Fotky v oblečení jsou již po 6 a více týdnech. Děkuji celé klinice Primed za splnění mého snu. 🌸
Breast lift (Mastopexy)    
  5 out of 5 stars
“Modelace prsou po 3 dětech”
2020-06-24 | MUDr. Martin Paciorek | Posted by Katuška in Moravian-Silesia, Czech Republic (CZ)
Jsem spokojena a šťastná. 🌞Panu doktorovi moc děkuji za vše. Panu doktorovi i celému personálu. 💐Konečně se mohu ohýbat, vzít si plavečky trojúhelníčky a hlavně chodit bez podprsenky. Takové krásné prsa jsem neměla ani před dětmi. 🎉To bude život......🎉 :-) Děkuji
   
  5 out of 5 stars
“Operace horních víček - viditelné omlazení pohledu”
2020-06-16 | MUDr. Martin Paciorek | Posted by Sonia in Zlinsky, Czech Republic (CZ)
V říjnu 2019 jsem podstoupila operaci horních víček, které mě trápily..Jelikož jsem u pana doktora už nějaké zákroky podstoupila, tak důvěřují jen jemu, MUDr. Martinovi Paciorkovi. Velmi si vážím jeho profesionálního poradenství, výsledek byl vždy skvělý. Také velké díky za milý lidský přístup a perfektně odvedenou práci. Pan doktor mi pomohl opět se cítit lépe... Má zlaté ruce😊
Eyelid surgery (Blepharoplasty)    
  5 out of 5 stars
“Úžasný výsledek víček u MUDr. Paciorka”
2020-06-15 | MUDr. Martin Paciorek | Posted by bobecekkk in Moravian-Silesia, Czech Republic (CZ)
Naprostá spokojenost jak s výsledkem tak i s přístupem lékaře a personálu. Pan doktor Paciorek velice příjemný , vše vyvětlil a výsledek zakroku úžasný. Mohu rozhodně doporučit.
   
  5 out of 5 stars
“Poděkování klinice Primed za žlábek mezi prsy”
2020-06-09 | MUDr. Martin Paciorek | Posted by feiit in South Moravia, Czech Republic (CZ)
Chtěla bych touto cestou moc poděkovat panu doktoru Paciorkovi, a celému týmu sestřiček, které se o mě skvěle staraly. Když jsem se rozhodla pro výměnu impl, které mám 7 rok čekala jsem až dokojím a uvidím svá prsa, bohužel double efekt, velká mezera mezi prsy, jedno výš než druhé, nebyla jsem spokojená. Práce pana doktora se mi velice líbila naživo na mé kamarádce, a tak jsem se rozhodla pro konzultaci. Můj sen nebyla obrovská prsa, ale aby vypadala konečně dle mých představ, což pan doktor velice rychle pochopil a jeho prvotní návrh zněl 490ml (250ml jsem měla) Tato velikost mě vyděsila, ale pan doktor mě uklidnil, že to opravdu bude pěkné a žlabek bude. Po operaci jsem několikrát zvracela, ale to bohužel z narkozy mám vždycky, zůstala jsem na klinice 2 celé dny vzhledem k tomu, že jsem přijela až od Brna. Po sundání obvazu jsem byla nadšená, k mé postavě ani žádná sestřička netipla tolik ml, a opravdu to ke mě úplně sedlo. Navíc pan doktor do levého prsa přidal vnitřní stehy, aby ho podepřel. Moc děkuji a těším se na konečný výsledek za několik týdnů. Přidávám fotku před i po (4den ještě otoky)
SlimLipo Laser Liposuction    
  5 out of 5 stars
“10 dní po laserové liposukci břicha a boků”
2020-06-09 | MUDr. Petr Havránek | Posted by Registered user in Moravian-Silesia, Czech Republic (CZ)
Jsem 10 dní po laserové liposukci břicha a boků. Díky profi,klidného,empatického a příjemného jednání MUDr. Petra Havránka a senzačních sestřiček Žanetky a Martínky jsem nestihla znervóznět. Zákrok nebyl bolestivý, během něj se Dr. i sestřičky stále ujišťovali zda nic neboli a je vše v pořádku. Nyní jsou otoky menší a já už vidím změny. Díky Vám se letos do těch bikin opravdu těším :-) taky velkej dík sestřičce za tip na bezva pečené kuře (vážně je s mrkví chutnější), kterým mi sestřička krátila chvíli na sále. Jste skvělí! Děkuji, děkuji, děkuji... ještě se uvidíme páč ty rty p.Žanety musím mít taky!!! :-D samozdřejmě u Vás / od Vás
Add Your Review