Un doctor si o echipa medicala de nota 10!

Ioana88

Un doctor si o echipa medicala de nota 10!
Dorinta mea pe anul acesta a fost sa am un corp armonios, ca atare am ales sa fac un implant de silicoane care sa imi ofere un bust frumos, feminin, intrucat marirea sanilor nu se poate obtine decat chirurgical. In urma consultatiei, Dr. Motruc m-a ajutat sa aleg dimensiunea silicoanelor cea mai potrivita pentru corpul si stilul meu de viata si mi-a raspuns la toate intrebarile despre implant, indepartand orice urma de teama. Ce mi-a placut a fost faptul ca se pot face toate analizele necesare operatiei de implant silicoane in cadrul Omini Clinic, nu a fost necesar sa merg in alta parte. Dupa operatia de marire a sanilor m-am trezit foarte usor din anestezie, nu am avut greturi sau ameteli, iar a doua zi deja eram acasa. Mi-am reluat activitatile profesionale dupa 3 zile, iar acum la 7 saptamani am inceput sa fac usor si sport. Singurul regret este ca nu am facut operatia estetica mai devreme, rezultatele fiind imediate si recuperarea usoara. Multumesc dr. Motruc si intregii echipe

Google translate: A doctor and a medical team of grade 10!
My wish for this year was to have a harmonious body, as such I chose to make a silicone implant that would give me a beautiful, feminine bust, because breast augmentation can only be obtained surgically. Following the consultation, Dr. Motruc helped me choose the most suitable silicone size for my body and lifestyle and answered all my questions about the implant, removing any fear. What I liked was the fact that all the analyzes necessary for the operation of silicone implants can be done in Omini Clinic, it was not necessary to go elsewhere. After the breast augmentation operation, I woke up very easily from anesthesia, I did not have nausea or dizziness, and the next day I was already at home. I resumed my professional activities after 3 days, and now at 7 weeks I started to do sports easily. The only regret is that I did not do the cosmetic surgery earlier, the results being immediate and the recovery easy. Thank you Dr. Motruc and the entire team.

Show posts12 Hide posts12
Aliinot

Și eu am fost mulțumită de dimensiunea silicoanele pe care domnul doctor Motruc mi le-a recomandat. Sunt foarte bucuroasa de alegerea făcută, dar mai ales de rezultat. Și eu ma așteptăm sa-mi fie rău după anestezie dar nu s-a întâmplat. Doctorul Munteanu e the best. Recomand oricând doctor Motruc pentru orice

Yzza

Buna Ioana! ma bucur pentru noua ta înfățișare! Imi poți spune te rog, dacă procedura ta este subglandulara sau submusculara? cât timp a durat pana la operație, ma refer cu cât timp
in avans ai făcut programare la dumnealui?
Mulțumesc! te pup

Show reply
Ioana88

Salut Izza!
Eu am ales, la sfatul dr. sa fac interventia submuscular pentru a nu risca sa afectez in nici un fel glanda (inca nu am bebe). Programarea am facut-o cam cu o luna inainte, dar era perioada sarbatorilor de iarna si era inchis, totul depinde de celalalte programari. Multa sanatate si frumusete iti doresc.

Yzza

mulțumesc asemenea Ioana. eu mi-am făcut o rinoplastie la dumnealui acum2 ani, si văzând fotografiile tale,m-am gândit poate sa-mi fac si o astfel de procedura,strict pt. confortul meu psihic. Cicatricile sunt mari? se vede ceva? te pup

Show replies 8
Ioana88

Sunt lungi (6-7 cm) si inca se vindeca, adica din rosii incep sa se albeasca. Nu se vad decat daca stai pe spate sau se uita cineva de jos in sus (sunt sub san, putin mai sus de unde ar sta sarma la sutien ca sa nu fie incomode).

Reply to Ioana88
Yzza

Mersi pentru info Ioana,recuperare ușoară! ?

Reply to Yzza
Ioana88

Merci, mult. Deja ma simt ca inainte, singura problema e ca inca nu am voie sa ridic greutati mari si sa fac sporturi foarte active pe partea de sus. De exemplu inca nu pot sa imi scot la plimbare bicicleta, avand in vedere ca trebuie carata pe scari si nu am voie la rafting/parcuri de aventura/tenis. Nu mai am nici o durere sau deranj. Succes daca te hotararsti pentru pasul asta.

Reply to Ioana88
Yzza

:) mie mi-e mai teama ca nu o sa mai pot conduce prea degraba, decat toata treaba in sine.
Sper sa ma decid curand. Te pup.

Reply to Yzza
Ioana88

Eu am condus din a 5a zi, masina cu transmisie manuala, cu servidirectie. As fi condus mai repede, dar eram cam ametita de la medicamente mai mult.

Reply to Ioana88
Yzza

haaaaa,atunci e perfect! Mi-ai dat o veste buna, la mine e automata,deci mai bine pentru mine:)

Reply to Yzza
Ioana88

Mai complicat e sa te imbraci singura in prima saptamana decat sa conduci. E foarte greu sa ridici mainile deasupra capului, asa ca recomand camasi cu nasturi sau fermoar in fata si un pic de ajutor in gospodarie (plase, bagaje, dat cu aspiratorul).

Reply to Ioana88
Yzza

Informatii foarte folositoare Ioana! mersi! o zi frumoasa iti doresc ! :-*

Doctor feedback

Overall Rating
Doctor's Bedside Manner
Answered My Questions
Time Spent With Me
After Care Follow-Up
Phone or Email Responsiveness
Staff Professionalism & Courtesy
Wait Times

More reviews like this

Specialists near you