PRIMED Clinic
Recenze a doporučení pacientů
Zobrazit recenze  Ohodnotit
Zvětšení prsou 72 Abdominoplastika 34 Operace očních víček 26 Modelace prsou 12 Zmenšení prsou 10 Labioplastika 7 Operace horních víček 7 Liposukce 4 Modelace prsou s augmentací 3 Kyselina hyaluronová 3 Zvětšení rtů 2 Laserová liposukce 2 Injekční výplně 2 Liposukce tumescentní 2 Odstranění podbradku 2 Výměna implantátu 2 Odstranění strií 1 Odstranění xantelazmat 1 Vyjmutí implantátu 1 Facelift 1 Zvětšení prsou – lipofilling 1 Miniabdominoplastika 1 Laserová liposukce - SlimLipo 1 Facelift - Mezonitě 1 Odstranění znamének 1 Všechny kategorie
Zvětšení prsou (Augmentace)    
  5 z 5 hvězdiček
“Zvětšení prsou - úzký hrudník -fotky”
13.7.2020 | MUDr. Martin Paciorek | Zasláno od D.S. z Moravskoslezský kraj, Česká republika (CZ)
O augmentaci jsem uvažovala už dlouho a jsem nesmírně ráda, že jsem se k tomu v dubnu odhodlala, ačkoliv jsem si nebyla 100% jistá (když šlo do tuhého a mé datum se blížilo), absolutně NELITUJI. Na konzultaci jsem šla začátkem dubna a hned koncem dubna jsem šla na zákrok, tudíž čekací doba téměř nulová. Ochota i péče pana doktora Paciorka i personálu byla neuvěřitelná. Bolesti prsou/hrudníku jsem po operaci neměla. Nejhorší na tom všem je spaní na zádech, ale dá se to vydržet, jen bolest v bedrech je neskutečná, podkládala jsem si záda na spaní ručníkem. Po 6 týdnech jsem mohla odložit kompresní podprsenku i stahovací pás a začít nosit jakékoliv podprsenky (kupuji nejčastěji H&M vel. 70E nebo 75D). Cvičit vršek stále zakázáno (minimálně do září). Dnes je to skoro 10 týdnů od operace a výsledek je boží. Nemůžu se na svá nová prsa vynadívat. Volbu velikosti i značky implantátů jsem nechala na panu doktorovi a vybral nejlépe, jak mohl. Mám úzký hrudník (obvod pod prsy kolem 67 cm), bála jsem se, aby prsa nebyla moc velká, chtěla jsem, aby působily přirozeně. Zvolil implantáty Mentor středně vysoký profil - Moderate Plus Xtra 370 ml. Zpětně bych si klidně dala i o něco větší, tak možná příště. Fotek přikládám více - prsa před, poté je foto ihned po operaci (prsa tvrdá, daleko od sebe), poté si začaly "sedat" a měknout. Fotky v oblečení jsou již po 6 a více týdnech. Děkuji celé klinice Primed za splnění mého snu. 🌸
Modelace prsou (Breast-lift)    
  5 z 5 hvězdiček
“Modelace prsou po 3 dětech”
24.6.2020 | MUDr. Martin Paciorek | Zasláno od Katuška z Moravskoslezský kraj, Česká republika (CZ)
Jsem spokojena a šťastná. 🌞Panu doktorovi moc děkuji za vše. Panu doktorovi i celému personálu. 💐Konečně se mohu ohýbat, vzít si plavečky trojúhelníčky a hlavně chodit bez podprsenky. Takové krásné prsa jsem neměla ani před dětmi. 🎉To bude život......🎉 :-) Děkuji
Operace očních víček (Blefaroplastika)    
  5 z 5 hvězdiček
“Operace horních víček - viditelné omlazení pohledu”
16.6.2020 | MUDr. Martin Paciorek | Zasláno od Sonia z Zlínský kraj, Česká republika (CZ)
V říjnu 2019 jsem podstoupila operaci horních víček, které mě trápily..Jelikož jsem u pana doktora už nějaké zákroky podstoupila, tak důvěřují jen jemu, MUDr. Martinovi Paciorkovi. Velmi si vážím jeho profesionálního poradenství, výsledek byl vždy skvělý. Také velké díky za milý lidský přístup a perfektně odvedenou práci. Pan doktor mi pomohl opět se cítit lépe... Má zlaté ruce😊
Operace očních víček (Blefaroplastika)    
  5 z 5 hvězdiček
“Úžasný výsledek víček u MUDr. Paciorka”
15.6.2020 | MUDr. Martin Paciorek | Zasláno od bobecekkk z Moravskoslezský kraj, Česká republika (CZ)
Naprostá spokojenost jak s výsledkem tak i s přístupem lékaře a personálu. Pan doktor Paciorek velice příjemný , vše vyvětlil a výsledek zakroku úžasný. Mohu rozhodně doporučit.
Výměna implantátu    
  5 z 5 hvězdiček
“Poděkování klinice Primed za žlábek mezi prsy”
9.6.2020 | MUDr. Martin Paciorek | Zasláno od feiit z Jihomoravský kraj, Česká republika (CZ)
Chtěla bych touto cestou moc poděkovat panu doktoru Paciorkovi, a celému týmu sestřiček, které se o mě skvěle staraly. Když jsem se rozhodla pro výměnu impl, které mám 7 rok čekala jsem až dokojím a uvidím svá prsa, bohužel double efekt, velká mezera mezi prsy, jedno výš než druhé, nebyla jsem spokojená. Práce pana doktora se mi velice líbila naživo na mé kamarádce, a tak jsem se rozhodla pro konzultaci. Můj sen nebyla obrovská prsa, ale aby vypadala konečně dle mých představ, což pan doktor velice rychle pochopil a jeho prvotní návrh zněl 490ml (250ml jsem měla) Tato velikost mě vyděsila, ale pan doktor mě uklidnil, že to opravdu bude pěkné a žlabek bude. Po operaci jsem několikrát zvracela, ale to bohužel z narkozy mám vždycky, zůstala jsem na klinice 2 celé dny vzhledem k tomu, že jsem přijela až od Brna. Po sundání obvazu jsem byla nadšená, k mé postavě ani žádná sestřička netipla tolik ml, a opravdu to ke mě úplně sedlo. Navíc pan doktor do levého prsa přidal vnitřní stehy, aby ho podepřel. Moc děkuji a těším se na konečný výsledek za několik týdnů. Přidávám fotku před i po (4den ještě otoky)
Liposukce    
  5 z 5 hvězdiček
“10 dní po laserové liposukci břicha a boků”
9.6.2020 | MUDr. Petr Havránek | Zasláno od Registrovaný uživatel z Moravskoslezský kraj, Česká republika (CZ)
Jsem 10 dní po laserové liposukci břicha a boků. Díky profi,klidného,empatického a příjemného jednání MUDr. Petra Havránka a senzačních sestřiček Žanetky a Martínky jsem nestihla znervóznět. Zákrok nebyl bolestivý, během něj se Dr. i sestřičky stále ujišťovali zda nic neboli a je vše v pořádku. Nyní jsou otoky menší a já už vidím změny. Díky Vám se letos do těch bikin opravdu těším :-) taky velkej dík sestřičce za tip na bezva pečené kuře (vážně je s mrkví chutnější), kterým mi sestřička krátila chvíli na sále. Jste skvělí! Děkuji, děkuji, děkuji... ještě se uvidíme páč ty rty p.Žanety musím mít taky!!! :-D samozdřejmě u Vás / od Vás
Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika)    
  5 z 5 hvězdiček
“Labioplastiku mohu jenom doporučit”
8.6.2020 | PRIMED Clinic | Zasláno od Registrovaný uživatel z Praha, Česká republika (CZ)
Mohu jen doporučit, operace splnila očekávání.
Zmenšení prsou    
  5 z 5 hvězdiček
“Zmenšení prsou kvůli bolestem zad”
3.6.2020 | MUDr. Martin Paciorek | Zasláno od Registrovaný uživatel z Moravskoslezský kraj, Česká republika (CZ)
Po delším rozhodování a neustálými problémy se zády jsem se rozhodla u pana doktora Paciorka pro zmenšení prsou. Maximální profesionalita všech kdo se o mě starali celé dva dny. Sestřičky i pan doktor pořád s úsměvem na tváři a ochotou kdykoliv pomoci. Když mi druhý den sundali obvaz byla jsem nadšená z výsledku. Pan doktor má zlaté ruce. Nemám jedinou věc, kterou bych mohla vytknout.
Operace očních víček (Blefaroplastika)    
  5 z 5 hvězdiček
“Víčka od Mudr. Paciorka - foto 10dní po operaci...”
2.6.2020 | MUDr. Martin Paciorek | Zasláno od Aida88 z Zlínský kraj, Česká republika (CZ)
Jedním slovem.. Děkuji. Pan primář M. Paciorek dělá svou práci na výbornou. Jeho přístup naprosto lidský. Vše vysvětleno a při samotné operaci atmosféra, jako bychom seděli někde na kávě :) Foto rozdíl 10 dnů po operaci. Fandím panu primáři a celé bezva klinice. Doporučuji.
Zvětšení prsou (Augmentace)    
  5 z 5 hvězdiček
“Prsní implantát 425ml vysoký profil”
26.5.2020 | MUDr. Martin Paciorek | Zasláno od Veve z Moravskoslezský kraj, Česká republika (CZ)
Dobrý den , podstoupila jsem cca před dvěmi měsíci zvětšení prsou . A již nyní jsem přesvědčena že v budoucnu půjdu na zvětšení další :) Moje velikost je 425ml vysoký profil ( můj základ byl cca 0/1 , výška 160cm váha 48 kg )a pro ty co nechtějí vyloženě “přírodní poprsí “ tak se velikosti nebojte . Já jsem zvolila velikost tu největší dovolenou a určitě bych chtěla i zvládla větší ( civilní oblečení nelze poznat zvětšení ) foto nepřikladám , jelikož je zkreslující a na každém to prostě vypadá jinak ( váha , výška , foto , celá postava ATd ) Kliniku i pana doktora Paciorka hodnotím velice kladně , ráda se vrátím .
Přidat recenzi