MUDr. Miloš Križko
Recenze a doporučení pacientů
Zobrazit recenze   Ohodnotit
Zvětšení prsou 31 Abdominoplastika 6 Modelace prsou 5 Modelace prsou s augmentací 3 Zmenšení prsou 3 Plastická operace paží 2 Operace horních víček 2 Operace očních víček 2 Plastika nosu 2 Liposukce 1 Estetické operace přednoží 1 Laserová liposukce - SlimLipo 1 Operace obočí 1 Všechny kategorie
Modelace prsou s augmentací (pomocí prsních implantátů)    
  5 z 5 hvězdiček
“Augmentace s modelací a velká spokojenost”
23.5.2020 | Zasláno od Therese z Praha, Česká republika (CZ)
S výsledkem operace jsem maximálně spokojená, pan doktor Križko je profík a zároveň milý a příjemný člověk. Rekonvalescence proběhla bez komplikací a po prvním týdnu už i bez bolestí. Po šesti týdnech od operace mám opravdu krásná, zahojená prsa. Pokud někdo váhá, pana doktora můžu jen doporučit.
Modelace prsou (Breast-lift)    
  5 z 5 hvězdiček
“Modelace převislých a asymetrických prsou u...”
23.5.2020 | Zasláno od Registrovaný uživatel z Praha, Česká republika (CZ)
U pana doktora Křižka jsem absolbovala modelaci prsou. Moje "převislá" prsa s asymetrii mě trápila již dlouhou dobu. Zákrok jsem podstoupila před měsícem na klinice FORMÉ a již teď jsem naprosto spokojená. Pan doktor je velmi příjemný a milý, profesionální, lidský a zodpoví veškeré vaše dotazy a lidský. Vše probíhalo naprosto bez problému. S výsledkem jsem nadmíru spokojená, zotavení probíhá bez problému či komplikací. Prsa jsou krásně vytvarovaná a symetrická a jsem velmi ráda, že jsem zákrok podstoupila. Pana doktora vřele doporučuji, určitě vám doporučí to nejlepší pro vás a splní očekávání. Fotografie pořízena cca týden po zákroku, jizvy jsou nyní již zahojené.
Operace horních víček    
  5 z 5 hvězdiček
“Recenze měsíc po operaci horních víček”
16.4.2020 | Zasláno od martam z Pennsylvania, USA (US)
Pred měsícem jsem podstoupila operaci horních víček u pana doktora Křižka. Za mě absolutní spokojenost. Při konzultaci mi byly zodpovězeny všechny otázky, pan doktor je velmi příjemný a trpělivý, samotný zákrok trval přibližně 40 minut a proběhl bez komplikaci. Pana doktora 100% doporučuji. Byla jsem velmi spokojena také s jednáním personálu. Komunikace přes telefon a e-mail byla snadná a vždy se mi dostalo rychle odpovědi na všechny otázky.
Operace horních víček    
  5 z 5 hvězdiček
“Horní víčka u doktora Križka”
15.4.2020 | Zasláno od martam z Pennsylvania, USA (US)
Pred měsícem jsem podstoupila operaci horních víček u pana doktora Křižka. Za mě absolutní spokojenost. Při konzultaci mi byly zodpovězeny všechny otázky, pan doktor je velmi příjemný a trpělivý, samotný zákrok trval přibližně 40 minut a proběhl bez komplikaci. Pana doktora 100% doporučuji. Byla jsem velmi spokojena také s jednáním personálu. Komunikace přes telefon a e-mail byla snadná a vždy se mi dostalo rychle odpovědi na všechny otázky.
Plastická operace paží    
  5 z 5 hvězdiček
“Liposukce a modelace paží”
15.4.2020 | Zasláno od Nancy50 z Plzeňský kraj, Česká republika (CZ)
U pana doktora Križka jsem absolvovala modelaci paží s liposukcí letos v únoru a pana doktora mohu jen a jen doporučit. Jak s výsledkem tak s jeho "lidským" přístupem jsem byla velmi spokojená. Po celou dobu mi vždy vše podrobně a trpělivě vysvětlil, což jen dokládá o jeho profesionalitě. Touto cestou bych mu chtěla poděkovat za skvěle odvedený výkon a výborný výsledek operace. Ráda se do jeho péče svěřím i příště.
Operace očních víček (Blefaroplastika)    
  5 z 5 hvězdiček
“Operace očních víček - MUDr. Križko”
14.4.2020 | Zasláno od Registrovaný uživatel z Plzeňský kraj, Česká republika (CZ)
Jsem velmi spokojen
Modelace prsou s augmentací (pomocí prsních implantátů)    
  5 z 5 hvězdiček
“Augmentace s jednostrannou modelací (Asymetrie...”
14.4.2020 | Zasláno od Registrovaný uživatel z Plzeňský kraj, Česká republika (CZ)
Chtěla bych z celého srdce poděkovat panu doktorovi Križkovi. Celý život mě trápila asymetrie prsou. Pan doktor mi pomohl můj problém vyřešit Augmentací s jednostrannou modelací. Použil při tom ergonomické implantáty značky MOTIVA. Dlouho jsem váhala, ale teď jen lituji, že jsem zákrok nepodstoupila již dříve. S výsledkem jsem 100% spokojená. Pan doktor Križko je velmi milý, ochotný a precizní lékař. Vše mi před zákrokem důkladně vysvětlil a se vším mi poradil. Pana doktora Križka mohu jen doporučit...
Zvětšení prsou (Augmentace)    
  5 z 5 hvězdiček
“100% přirozená prsa na osobní doporučení”
16.4.2019 | Zasláno od Sykorka z Středočeský kraj, Česká republika (CZ)
Pána doktora Križka jsem vyhledala na doporučení mé známé a nelituji. Od první chvíle jsem věděla, že jsem udělala dobře...Šlo mi hlavně o přirozenost co dosáhl na 100%.Je velmi milý, trpělivý, všechno vám hezký vysvětli a na žádnou otázku neodpoví jedním slovem...Já jsem s mudr.Križkem a jeho výsledkem spokojená na 100% A můžu a doporučuji ho všem.
Zvětšení prsou (Augmentace)    
  5 z 5 hvězdiček
“Recenze měsíc po augmentaci prsou”
16.4.2019 | Zasláno od Api z Praha, Česká republika (CZ)
Před zhruba měsícem jsem byla na augmentaci u Dr. Križka ve Formé klinice. Vím, že je ještě brzo a definitivní vysledky budou až se implantáty víc ustálí, ale doposud jsem velmi spokojená. Samozřejmě budu průběžně informovat jak se to ještě vyvíjí. Dr. Križko je opravdu profesionál a zároveň velmi lidský. Na první konzultaci jsme všechno hezky prodiskutovali, proměřili a nalezli pro mě vhodné implantáty. Protože jsem utlejší postavy nechtěla jsem implantáty výzor aka Pamela, ale spíš velmi přirozené zvětšení prsníků o jedno číslo - nebyla jsem v den konzultace sto procentně jistá jakou velikost chci, tak byl pan doktor moc hodný a objednal pro mě na den operace dvě velikosti ať mám čas a prostor si to ještě promyslet. Nakonec jsem si vybrala 205cc. Můj vysnený efekt měl být přesne takový, jaký mi doposud dělala podprsenka s výstuží. Víckrát se ujistil, aby jsem byla s výsledky spokojená. V den operace jsem přijela v 7:00 na kliniku a podstoupila předoperační vyšetření, aby si lékaři i já před zákrokem byli jistí, že jsem zdráva a schopná ho podstoupit. Ráno jsem měla ješte konzultaci s Dr. Križkem a pak jsem šla na pokoj protože jsem byla operována jako první v daný den. Operace dle slov doktorů proběhla bez komplikací a já se probudila odpoledne. Péče od sestiček byla skutečně skvělá. Celý personál je moc milý, ústřetový a taky s pooperační péčí na oddělení jsem byla naprosto spokojená. Na druhý den mi byli panem doktorem sundané obvazy a nasazená speciální podprsenka, kterou pak nosíte nonstop. Samozřejmě jsem ráno měla ještě bolesti, ale pomocí analgetik se hezky zvládli utlumit. Všechny léky, které jsem měla užívat jsem dostala v balíčku a šla dopoledne domů. Za týden byl čas kontrolu a já jsem se cítila už v pořádku, ne zrovna, že jedu do posilovny ale do mé sedavé práce klidně. Pak na další kontrole o 3 týdny od operace jsem už byla úplně fit. Touhle cestou bych se moc chtěla poděkovat Formé klinice a hlavně Dr. Križkovi za skvělou péči a krásna prsa. Ty které nad augmentací přemýšlíte, můžu Dr. Križka jen doporučit. Průběh operace, pooperační péče i celkové pooperační období problěhlo bez problémů nebo komplikací.
Modelace prsou (Breast-lift)    
  5 z 5 hvězdiček
“Vyjmutí velkých implantátů a modelace prsou”
19.3.2019 | Zasláno od Flinga z Plzeňský kraj, Česká republika (CZ)
11.3.2019 jsem u pana doktora Križka ve Formé clinic podstoupila vyjmutí implantátů (600ml) a modelaci vlastní tkáně. Z výsledku jsem už teď nadšená, prsa jsou sice malá,ale mají moc hezký tvar, pan doktor je moc šikovný a sympatický. Všechny sestřičky na klinice byly ochotné, usměvané a příjemné. Dost mě překvapilo, že jsem po zákroku necítila vůbec žádnou bolest a prakticky hned po návratu domů druhý den dopoledne jsem byla schopná celkem normálně fungovat (samozřejmě s respektováním pooperačních pokynů). Teď po týdnu se cítím, jako bych byla po operaci už mnohem delší dobu a užívám si výsledek.
Přidat recenzi