FORMÉ Clinic
Patientenerfahrungen und Empfehlungen
Bewertung anzeigen   Bewerten
Brustvergrößerung 65 Augenlidstraffung 44 Fettabsaugung 44 Bauchstraffung 41 Nasenkorrektur 34 Facelifting 26 Bruststraffung 18 Bruststraffung mit Implantat 9 Otoplastik (Ohrenkorrektur) 9 Tumeszenz Liposuktion 7 Brustverkleinerung 7 Oberlidstraffung 5 Mommy makeover 5 Schamlippenverkleinerung 3 Gynäkomastie Behandlung 3 Oberarmstraffung 3 Behandlung der Hyperhidrose 3 BOTOX 2 Brustvergrößerung(Lipofilling) 2  2 Hautwucherungen entfernen 2 Halslifting 2 Mastektomie 2 Water-jet– Liposuktion 2 Radiofrequenz Liposuktion 1 Handchirurgie 1 Nasennachkorrektur 1 Minilift - Lifestyle-Lifting 1 Miniabdominoplastik 1  1  1 Septoplastik 1 Nicht-invasive Behandlungen der ästhetischen Gynäkologie 1  1 Unterlidstraffung 1 Gesichtsimplantate 1 Regeneris 1 Hyaluronsäure – Faltenfüller 1 Karpaltunnelsyndrom 1 Nicht-invasives Lifting 1  1 Lippenlifting 1 Lippenaufbau (Hyaluronsäure) 1 Narbenbehandlung 1 Faltenbehandlung 1 Lipofilling 1 Alle Kategorien
Otoplastik (Ohrenkorrektur)    
  5 von 5 Sternen
“Super!!! My otoplasty”
06.05.2021 | FORMÉ Clinic | Gesendet von Registrierter Benutzer aus Bayern, Deutschland (DE)
I have a small operation with Dr. Vasek. I'm completely satisfied! He is very competent and friendly doctor. Clinic Teams (Reception) is great. You help with any problems. Only recommended !!! :-) (Translated with Google, original text below) Ich hatte kleine Operation bei Dr Vasek. Ich bin total zufrieden! Er ist sehr kompetent und freundlich Arzt. Clinic Teams(Rezeption) ist super. Sie helfen mit jede Probleme. Nur Empfehlen!!! :-)
Otoplastik (Ohrenkorrektur)    
  5 von 5 Sternen
“Super doctor with great experience Dr Vasek”
22.04.2021 | MUDr. Petr Jan Vašek | Gesendet von Registrierter Benutzer aus Bayern, Deutschland (DE)
Super doctor with great experience. I am completely satisfied. Thank you very much :-D (Text translated with google, original text below) Super Arzt mit große Erfahrung. Ich bin total zufrieden. Vielen Dank :-D
Otoplastik (Ohrenkorrektur)    
  5 von 5 Sternen
“Otoplasty at Formé Clinic, so happy I did it”
26.02.2019 | MUDr. Petr Jan Vašek | Gesendet von Caz aus Birmingham, England (GB)
I was really nervous about travelling abroad for surgery but I just could not justify paying uk prices. I found Formé Clinic & read loads of positive reviews so decided to go for it. I am so so happy I did, the clinic & operating room were spotless & everyone was so lovely. Best decision I made! My daughters were so impressed by my results they have both booked in!!
Otoplastik (Ohrenkorrektur)    
  5 von 5 Sternen
“Přišití oušek u syna Trutnov”
21.01.2019 | MUDr. Radek Lhotský | Gesendet von Novotný1 aus Central Bohemia, Tschechien (CZ)
Mockrát děkujeme pánu doktorovi za skvělou práci.Maximální spokojenost. Mohu jenom doporučit.
Otoplastik (Ohrenkorrektur)
“4 days since procedure completed ”
17.05.2018 | FORMÉ Clinic | Gesendet von Ciarán aus Dublin, Irland (IE)
Hello I’m looking for the best doctor or surgery as I want things to work out as I’m going abroad to have it done any suggestions would be grateful thanks
Otoplastik (Ohrenkorrektur)    
  5 von 5 Sternen
“Otoplasty - Great value for money”
09.01.2018 | MUDr. Petr Jan Vašek | Gesendet von JackHarri aus Cataluña, Spanien (ES)
I had a great experience at Forme, for the price of my surgery I highly doubt I could get anywhere near the same level of quality and care without spending thousands money at another clinic. The staff were helpful and comforting and the operation carried out by Dr Vasek was faultless, I highly recommend going to Forme you won't be disappointed.
Otoplastik (Ohrenkorrektur)    
  5 von 5 Sternen
“Otoplastika - dcera 8 let”
10.06.2016 | MUDr. Radek Lhotský | Gesendet von bublinka13 aus Hradec Kralove, Tschechien (CZ)
Děkujeme panu doktorovi za přišití oušek naší dcery. Výsledek operace je skvělý. Pooperační rekonvalescence proběhla bez problémů. Ouška jsou sice citlivá na dotek, ale jizvičky se krásně hojí. Dcera je také moc spokojená. Ještě jednou díky i za profesionální a milý přístup.
Otoplastik (Ohrenkorrektur)    
  5 von 5 Sternen
“Syn už nemá odstáté uši”
14.03.2015 | MUDr. Petr Jan Vašek | Gesendet von hana.janska1 aus Central Bohemia, Tschechien (CZ)
Dobrý den, protože si radši připlatím za perfektní péči, tak jsem se rozhodla pro syna zvolit soukromou plastickou kliniku pro tzv. otoplastiku, což je operace uší. Na doporučení jsem vybrala Formé clinic na Václavském náměstí u pana MUDr. Vaška. Udělala jsem velice dobře, syn má nyní uši normálně přilehlé, žádné plachťáky, ale hlavně pan doktor se mu perfektně věnoval a sestřička jménem Tereza ho tak úžasně rozptylovala, že se syn ani nestihl začít bát. Je pravda, že mu pak docházela trpělivost s nošením čelenky, která je nezbytná po zákroku, ale co se týče kliniky opravdu úžasná práce a pozornost personálu. Velice děkuji a myslím, že syn ocení až časem jaký je hezounek :-) .
Otoplastik (Ohrenkorrektur)    
  5 von 5 Sternen
“Skvělý přístup k dětem”
16.12.2014 | MUDr. Radek Lhotský | Gesendet von Věra aus Central Bohemia, Tschechien (CZ)
Jelikož znám pana Dr. Lhotského již z dřívějšího působení v trutnovské nemocnici, a vím, že je velmi šikovný, svěřila jsem mu do péče svého syna Honzíka k přišití odstávajících ušních boltců. Pan doktor před samotnou operací vše vysvětlil, po operaci popsal průběh výkonu a vysvětlil následnou péči. Má velmi milý a trpělivý přístup k dětem, syn se dokonce na následné kontroly těšil :-). Celkový výsledek je k naší plné spokojenosti, dokonce nyní syn ve škole zaznamenává i zvýšený zájem spolužaček :-). Posuďte sami - k nahlédnutí na stránkách ordinace. Ještě jednou za vše moc děkujeme a pana doktora Lhotského můžeme jen a jen doporučit! MUDr. V. K.
Bewerten